privatlivspolitik

Privatlivspolitikken indebærer vigtig information om, hvordan vi som dataansvarlig part behandler vores besøgende samt kunders persondata i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen GDPR. Denne politik er gældende i de situationer, hvor Golden Moose (”Golden Moose”, ”vi”, ”os” og ”vores”) behandler persondata, som indsamles fra hjemmesiden og de andre digitale kanaler, vi er aktive på.

Ved at benytte vores hjemmeside og/eller andre digitale kanaler, hvor du aktivt giver os information, godkender du, at dine persondata behandles i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Privatlivspolitikken gælder fra og med 23. september 2018 og erstatter al tidligere information om vores håndtering af persondata.

Persondata

Hvad er persondata?

Persondata er informationer, som muliggør identificering af en fysisk person. En identificerbar fysisk person er en person, som indirekte eller direkte kan identificeres via navn, personnummer, lokalitet, IP-adresse eller andre faktorer, der muliggør identificering.

Persondata, som du videregiver til os

Som vores kunde kan du i forbindelse med, at du placerer en ordre, videregive persondata til os. Dette kan eksempelvis være navn, adresse og kontaktoplysninger.

Persondata, som vi har indsamlet fra dig eller en tredjepart

Vi indsamler ingen persondata uden dit samtykke. Du skal selv aktivt sende os informationen eksempelvis via en formular på vores hjemmeside eller andre digitale kanaler.

Formål med behandlingen af dine persondata

  • At kunne håndtere dine ordrer og leve op til vores forpligtelser over for dig som kunde i forbindelse med, at du afgiver en ordre.
  • I markedsføringssammenhæng gennem anvendelse af cookies.
  • I markedsføringssammenhæng via din e-mailadresse.
  • Til at kunne levere en personlig service og forbedre vores kundeservice.

Modtagere af dine persondata

Vi videregiver ikke persondata til en tredjepart med undtagelse af betroede tredjeparter, som hjælper os med at drive vores virksomhed, håndterer hjemmesiden, leverer varer, du bestiller fra os, eller stiller en service til rådighed. Disse parter er indforståede med, at oplysningerne er fortrolige, og de anvender ikke oplysningerne til andre formål end deres forpligtelser over for os.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Vi gemmer dine persondata, så længe vi arbejder med det formål, oplysningerne blev indsamlet til. Formålet med indsamlingen tydeliggøres i forbindelse med dit samtykke.

Følsomme persondata

Vi indsamler ingen former for følsomme persondata.

Dine forbrugerrettigheder

  •  Du har ret til at tilbagekalde et indgivet samtykke.
  • Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har lagret om din person. Du har mulighed for at gøre dette omkostningsfrit én gang årligt.
  • Du kan også forlange, at fejlagtige informationer ændres, samt at vi fjerner de persondata, vi har gemt om dig.
  • Du har ret til at få slettet de persondata, vi har gemt om dig.
  • Du har ret til at gøre indvendinger mod den måde, vi anvender dine persondata på.
  • Du har ret til at forlange, at vores behandling af dine persondata begrænses.
  • Du har ret til at føre en klagesag angående vores behandling af dine persondata til Datatilsynet eller en anden myndighed.

Tredjepart

På hjemmesiden kan Golden Moose linke til eller publicere produkter fra en tredjepart. Disse hjemmesider er uafhængige af os.

Ændringer af privatlivspolitikken

Golden Moose forbeholder sig retten til at foretage ændringer i denne politik.

Senest opdateret: 23. september 2018.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik eller vores behandling af persondata, er du velkommen til at kontakte os på kundservice@goldenmoose.com.