købsvilkår

1. Generelt
Alle priser er inkl. 25% moms, hvis ikke andet er oplyst. Der tages forbehold for eventuelle tryk- eller tastefejl. Er du under 18 år, skal du indhente et samtykke fra dine forældre eller værge, før du kan gennemføre et køb på siden.

2. Betaling
Vores betalingsmetoder omfatter Klarna Checkout, Stripe, EPS, iDeal og GiroPay. Når du betaler for din vare, accepterer du samtidig vores købsvilkår og betalingsvilkår. Betalingsmetoderne kan variere, alt afhængigt af hjemmesidens sprogindstillinger.

3. Levering
Vi sender med DHL, PostNord, UPS og Bring. Den normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage inden for Sveriges grænser og 3-6 arbejdsdage til det øvrige Europa. Du får oplyst fragtprisen, når du går til betalingsmodulet. Vi opkræver 200 DKK for uafhentede pakker. Hvis du har bestilt en vare og fortryder købet, efter vi har sendt varen, skal den returneres i henhold til vores returvejledning, jf. punkt 4 Fortrydelsesret. Du vil ellers blive debiteret 200 DKK, hvis du ikke vælger at afhente pakken.

4. Fortrydelsesret
Som privatperson har du 14 dages fortrydelsesret, men vi tilbyder alle vores kunder 30 dages åbent køb. Dette indebærer, at du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Produktet må ikke være taget i brug. Det er dog naturligvis altid tilladt at pakke op for varen og vurdere den i et mindre omfang, altså normalvis kun en enkelt gang. Hvis varen er blevet håndteret på en måde, som ikke er nødvendig for at kunne fastslå dens egenskaber og funktion, indregnes der en værdi, svarende til den aktuelle værdiforringelse. Denne fratrækkes beløbet, der refunderes til dig som kunde.

Returvarer skal sendes tilbage i den originale indpakning samt en passende udvendig emballage (eksempelvis bølgepap). Eventuelle transportskader som følge af en ringe indpakning tilskrives og debiteres dig som kunde. Når du benytter dig af fortrydelsesretten, står du selv for fragtomkostningerne.

Husk, at du er ansvarlig for returfragten. Risikoen indbefatter blandt andet, at forsendelsen bortkommer under transporten. Benyt derfor gerne en fragtform, hvor forsendelsen kan spores, og gem indleveringskvitteringen.

Produktet skal være os i hænde senest 30 senest efter levering. Vi indsætter pengene på din konto senest 30 dage efter, at produktet er returneret.
Reklamation skal ske skriftligt via vores e-mailadressen support@goldenmoose.com.

5. Garanti
Hvis intet andet oplyses af Barshopen i Stockholm AB omfattes alle vores hardwareprodukter af en 12 måneders garanti. Garantien dækker kun fabrikationsfejl og således ikke de fejl, der opstår, når produktet udsættes for ydre vold eller en uforsigtig brug.

Vi kontrollerer og tester de indsendte returvarer i overensstemmelse med fejlbeskrivelsen. Det er derfor vigtigt, at denne er så udførlig som muligt. Hvis varen er fejlfri, debiteres der et gebyr på 200 kroner, der dækker vores arbejdsomkostninger og fragt. Produktet skal sendes til Barshopen i Stockholm AB senest 30 dage efter, at fejlen er blevet opdaget, for at garantien dækker. Reklamationen skal ske skriftligt via mail til support@goldenmoose.com.

Fabriksgarantien kan ikke overdrages til en anden part, men gælder kun for personen, der er angivet på kvitteringen eller fakturaen. En kopi af kvitteringen eller ordrenummeret skal kunne fremvises, hvis man ønsker at gøre krav på en reparation, der dækkes af garantien.

6. Behandling af persondata
Barshopen i Stockholm AB er dataansvarlig for de persondata, du som kunde tildeler os. Disse oplysninger anvendes i markedsføringsøjemed og til vores nyhedsbrev, hvilket godkendes via vilkårene i kassen.

Oplysningerne videregives ikke til en tredjepart, men anvendes kun af Barshopen i Stockholm AB. Ønsker du at ændre i dine oplysninger, kan dette ske ved at kontakte os på support@goldenmoose.com. Ønsker du at blive fjernet fra vores register, skal du kontakte os.

7. Force majeure
Hændelser såsom krig, naturkatastrofer, strejker, myndighedsbeslutninger, udeblivende leveringer fra underleverandører, fordyrende omstændigheder samt lignende hændelser, der ligger uden for Barshopen i Stockholm AB’s kontrol – og ikke kan forudses – henføres til force majeure, hvilket indebærer, at Barshopen i Stockholm AB fritages for sine forpligtelser med henblik på de indgåede aftaler.

Barshopen i Stockholm AB – 556855-7523

Tulegatan 2, 113 58 Stockholm